games like reactoonz

Johdanto

Oletko kyllästynyt Reactoonziin? Kokeile näitä pelejä, jotka ovat hyvin samanlaisia. Mutta jokaisella on oma ainutlaatuinen juttunsa 🤩🤟🤌

Kaikki ne ovat myös Play’N’Go:n kehittämiä ❤️❤️❤️

Kokeile tuoretta arvosteluamme eniten tykkäävästä reactoonz-pelistä, Gigantoonzista!

https://reactoonz.org/

giphy

 

Dr Toonz Games like Reactoonz

dr toonz Syvällä merenalaisen laboratorionsa syvyyksissä tohtori Richard Toonz on löytämässä salaisuuden uusien elämänmuotojen, jotka tunnetaan paremmin nimellä ”Reactoonz”, luomiseen.

Aivan oikein, nämä pienet energianiput aloittivat elämänsä ihmisen käsissä. Yhden nerokkaan miehen.

Release Date 09 Sept 2021
Game Type Grid Slot

Dr Toonz on dynaaminen voittotie-verkkokolikkopeli, joka on täynnä kertoimia ja jopa 262144 tapaa voittaa!

Match ulkomaalainen klustereita luoda voittavia yhdistelmiä poistetaan ja kuljetetaan toiseen maailmaan, kun. Uudet avaruusoliot putoavat näkyviin täyttämään tyhjiä paikkoja uudelleen muodostaakseen mahdollisesti uusia voittoja.

source: https://playngo.com/games/

QUANTUMETER

Alkaa nollasta kahteen lataukseen jokaisella pyöräytyksellä peruspelissä. Jokainen voittokaskadi lataa sitä yhdellä, eli yhteensä jopa kolmella latauksella.

Täysin ladattuna Quantumeter aktivoituu, kun kaikki voittoyhdistelmät on kerätty. Quantumeter voi latautua kerran kierrosta tai ilmaiskierrosta kohden.

Jokaisella latauksella on ainutlaatuinen väri, joka valitaan satunnaisesti jokaisella pyöräytyksellä tai ilmaiskierroksella.

SININEN

Quantum Wilds lisää kahdesta kuuteen Wildia. dr toonz

KELTAINEN

Metamorphosis muuttaa viidestä kahdeksaan symbolia toiseksi symboliksi. Wildit ja scatterit eivät ole mukana.

PUNAINEN

Disintegration poistaa kaikki yksisilmäiset symbolit ja lisää kaksi Wildia rullille.

Kolme, neljä, viisi ja kuusi Scatter-symbolia antavat vastaavasti 10, 15, 20 ja 25 ilmaiskierrosta. Quantumeter alkaa yhdellä tai kahdella latauksella jokaisella ilmaiskierroksella. Ominaisuutta ei voi käynnistää uudelleen.

Jokaisen ilmaiskierroksen yhdelle tai useammalle rullalle valitaan x2-kerroin, joka kaksinkertaistaa kyseisellä rullalla olevien symbolien voittomäärän. Jopa kuusi kerrointa voi aktivoitua, jolloin voittosumma voidaan kertoa jopa x64-kertaiseksi.

 

Energoonz Play’N’Go

energoonz

Release Date 01 Jan 2014
Game Type Grid Slot

Suosittu Reactoonz-sarjamme ensimmäinen peli, Energoonz, on viihdyttänyt pelaajia vuoden 2013 julkaisustaan lähtien.

Oletko valmis tämän maailman ulkopuoliseen seikkailuun? Anna meidän esitellä sinulle Energoonz!

Pienet energiakimpaleet, jotka tunnetaan nimellä Energoonz, valtaavat galaksin myrskyn voimalla, mutta onko sinussa ainesta näiden avaruusolentojen tuomiseksi maan pinnalle?

source: https://playngo.com/games/

Meet the Energoonz!
They’re kinda cute, right? But down be fooled – they’re equal measures mischievous!

Tässä scifi-henkisessä ruudukkokolikkopelissä symbolit kasaantuvat ja muodostavat voittoyhdistelmiä. Voitot saavutetaan saamalla kolme tai useampia symboleja peräkkäin vaaka- tai pystysuoraan.

Peruspelissä Plasmapallo Wild korvaa minkä tahansa symbolin ja auttaa luomaan voittoryppäitä. Voittoryhmät poistetaan ja uudet symbolit kaskadoituvat uusien yhdistelmien luomiseksi. Voittokerroin kasvaa jokaisen uuden pudotuksen yhteydessä. Jos kaikki symbolit poistetaan ruudukosta, pelaajat voittavat x1000 kokonaispanoksestaan!

Bonuspelissä on joukko ilmaispelikierroksia, jotka käynnistyvät, jos sarake, jossa lukee ’BONUS’, tyhjennetään kokonaan symboleista. Kerroin asetetaan täysin tyhjennettyjen BONUS-sarakkeiden määrän perusteella. Voitot saavutetaan saamalla viisi tai useampia samanlaisia symboleita mihin tahansa ruudukkoon. Kaikki bonuspelin voitot kerrotaan kertoimella.

Bonuspelin aikana ilmestyy erilainen joukko symboleja! Viisi tai useampi bonussymboli (energiasäiliö) bonuspelin aikana antaa jopa 20 ylimääräistä bonuskierrosta!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments