reactoonz symbols

https://reactoonz.org/

Arvostelu: Reactoonzin pelaaminen on liian hauskaa.

Mike G:
20.04.2022
Epäilemättä Reactoonzin ensimmäisestä osasta tuli legendaarinen koko Gamble, koska kaikki ominaisuudet ovat läsnä täällä. 1- Hyvä grafiikka ja animaatio yleensä, mikään ei laahaa. 2 – Maksut ovat hyviä, joskus voi antaa Giants 2 kertaa peräkkäin, mutta korttipaikka on hyvin haluton antamaan summan yli x300, ennen kuin toin puoli vuotta läpi päivän).
Arvostelu: Reactoonz on melko salaperäinen korttipaikka.

Arvostelu: Reactoonz on varsin salaperäinen kolikkopeli

Clara M:
21.04.2022
Aika mystinen slotti, sanonpa vain, ja samalla ainutlaatuinen. Kolikkopelin omaperäinen muotoilu ja pelin lisäominaisuudet houkuttelevat monia ihmisiä. Ei ole pelilinjoja a priori, maksimissaan voit voittaa jopa x750 panokset. Heti kun voittoyhdistelmä on kerätty, symbolit alkavat herätä henkiin ja yksi niistä menee erityiseen avaruussäiliöön katsomaan, kuinka paljon se tuo voittoja. Kolikkopelin voittoyhdistelmät muodostuvat 5 identtisestä kuvasta. Wild-symbolina sähköpallo. Valmistaja kirjoittaa, että palautusprosentti slot 96%, mutta en tiedä. Pelattu monta kertaa, ei kertaakaan hän ei antanut minulle mitään enemmän tai vähemmän hyvää kertoimen, koska olen monta, monta kertaa yrittänyt purkaa korttipaikkaan, jopa pienellä nopeudella 8 ruplaa, eikä koskaan nähnyt mitään. Joku osoittautuu onnekkaaksi ja saa ison voiton siinä jopa ilman, että oikeasti tyhjentää saldoa, mielestäni vain onnekas. Peli itsessään on melko hidas ja yksitoikkoinen, tylsä ja se ei ole houkutellut minua tässä slotissa viime aikoina. Joskus yritän pelata sitä aivan sama, ei kauan, nähdä, miten se pelaa, pitää tasapainoa, sitten lähteä kuten aina mitään, mutta tämä ei ole loppu taisteluamme sen kanssa.
Arvostelu: Reactoonz on tehokas peli!

Arvostelu: Reactactacton Reactactzact pelissä on hyvä peli: Reactoonz on tehokas peli!

Kalman 22:
21.04.20221
Täysin samaa mieltä alla olevan arvostelun kanssa – tämä kolikkopeli läpimurto kolikkopelien pleingossa, kun vain Reactunz tuli ulos, pyörittelin häntä pysähtymättä… todella pidän viimeisestä akusta, kun kiimainen hyppää ulos, voisi muuten ei huono soedenit symboleilla x2. Minulta puuttuu siinä minimipanos 4 ruplaa, olisin sitten varmasti hänen kanssaan ei mene ulos… liikaa liian villisti ja raivokkaasti hän joskus syö ja 8 ruplaa voi rullata pois 4-5 k ruplaa helposti. Yleensä rakastan ja pelkään samaan aikaan.
Arvostelu: Play’n’go timantti

Arvostelu: Reactactacton Reacton Reactactzact pelissä on hyvä peli: Play’n’go diamond

Mister X:
22.04.2022
Yksi parhaista luomuksista Play n Go. Etsin aikoinaan kasinoa, jossa voit pyörittää 8 ruplaa tässä slotissa. Koska pieni pyöriminen. Kun löysin tavoite oli saada hänen x1000 siinä. Kun noin kaikki lataukset siinä: kuvakaappauksessa facebookissa, niin yksi streamer latautuu, toinen. Minulla oli myös palava halu. Ja olin onnekas ja sain kiinni x900:ssa 8 ruplaa. Riemu on täysi housut kintuissa. Kaunis paikka.
Arvostelu: Gargantoonin kanssa.

Arvostelu: Gargantoon: Olen niin onnekas Gargantoonin kanssa

Anna:
23.04.2022
Jatkuvasti minulla on sota tämän gargatunin kanssa, ensin syö x200 sitten lopulta hyppää ulos ja antaa x40 … Kuten 1 kerran kiinni x1000 niin ei mitään muuta siinä ja ei nähnyt! Viime aikoina pelkään tätä aukkoa kuin tulta, mutta silti menen hänen luokseen ja yritän uudelleen.
Arvostelu: Ei tavallinen korttipaikka

Arvostelu: Ei tavallinen kolikkopeli

Korppi 33
13.05.2022
Tämä ei ole ollenkaan tavallinen slotti, ja se tuli monien pelaajien mieleen. Olen samaa mieltä siitä, että kolikkopeli on vahvasti suttuinen ja sitä voi pelata ilman tulitikkuja ollenkaan, ja tulitikut ovat hyvin heikkoja – jos pelataan vähän symboleita. Siisti ominaisuus, kun pääset loppuun ja iso wilt hyppää rullalle.
Arvostelu: My Best Game

Arvostelu: Paras pelini

Josh J
23.09.2022
Yksi Reactoonz playngon parhaista, mutta myös yksi muhkeimmista kolikkopeleistä. Paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia ja tärkeintä slotissa on mennä loppuun asti ja saada kaikki patterit kerralla! Äänimaailmaltaan slotti on mukava, muotoilultaan myös. Ja min-panos ei useimmiten ole suuri (4-8p).
Arvostelu: Erittäin mielenkiintoinen!

Arvostelu: Erittäin mielenkiintoinen!

Anatoli 55
15.06.2022
Erittäin mielenkiintoinen kolikkopeli ansaitsee erityistä huomiota. Koska korttipaikka on paljon kaikkia erilaisia bonuksia, joita harvoin tapaat et edes järkyttynyt puuttuminen jättipotin.
Arvostelu: Reactoonz on hämmästyttävä!

Arvostelu: Reactoonz on uskomaton!

Melanie A
11.11.2022
Yksi parhaista koneista mitä olen koskaan nähnyt. Viivat summautuvat itsestään, joskus vain kuin kutoo tyhjään tilaan ja hups, voitat paljon. Ja joskus käy ihan päinvastoin. Joka tapauksessa hauskaa, ja nämä kummajaiset ovat myös siistejä.

https://reactoonz.org

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments